aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤόνιο: «Η Ισπανία είναι Ισπανία, ο ΑΠΟΕΛ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ της Κύπρου»

Τόνιο: «Η Ισπανία είναι Ισπανία, ο ΑΠΟΕΛ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ της Κύπρου»

Τις δυσκολίες κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ αλλά και τη θέληση που υπάρχει για να έρθει ο τίτλος, εξέφρασε μέσα από δηλώσεις του στην AS ο Τόνιο Ραμίρεθ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας της ΑΕΚ έκανε πολύ καλή σεζόν και αυτό είναι κάτι το οποίο νιώθει και ο ίδιος: «Κάναμε πολύ καλή σεζόν αφού κερδίσαμε το Σούπερ Καπ, παίξαμε ξανά στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά προσωπικά αισθάνθηκα καλύτερα από την προηγούμενη μου σεζόν στην Κύπρο. Η ομάδα έχει βελτιωθεί. Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία είμαι… θεατής».

Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του να επιστρέψει στην ΑΕΚ, είπε: «Όταν μου είπαν ότι δεν θα συνέχιζα στην Σοσιεδάδ, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να επιστρέψω στην Κύπρο. Είναι ένα πρωτάθλημα πιο άνετο όσο αφορά τα ταξίδια. Το μεγαλύτερο ταξίδι είναι μια ώρα και μισή με το λεωφορείο. Τώρα που έχω δύο μικρά κορίτσια, σκέφτηκα ότι ήταν το καλύτερο».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία, έδειξε ότι αν θα ερχόταν κάποια πρόταση δεν θα τον άφηνε αδιάφορο: «Έχω συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω τις διακοπές μου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον θα το δω με τον μάνατζέρ μου. Είμαι πολύ καλά στην Κύπρο, αλλά η Ισπανία είναι Ισπανία».

Για την διεκδίκηση του τίτλου και την προσπάθεια να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, έδειξε στους Ισπανούς με τον τρόπο του πόσο δύσκολο είναι: «Είναι κρίμα γιατί αν είχαμε ακόμη τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο με τον ΑΠΟΕΛ, που είναι η Ρεάλ ή η Μπαρσελόνα της Κύπρου. Έχουν τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό και είναι δύσκολο να τους κερδίσεις. Θα προσπαθήσουμε όμως το χρόνου για το πρωτάθλημα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην «ισπανική» ΑΕΚ: «Αυτή τη σεζόν ήμασταν 11 Ισπανοί στην ομάδα συν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Είναι, επίσης, ένας Γάλλος που είναι παντρεμένος με Ισπανίδα, ένας Αργεντινός και ένας Βραζιλιάνος. Το 80% μιλά Καστιγιάνικα και σίγουρα έχουμε περισσότερους Ισπανούς από πολλές ομάδες στην Ισπανία».

Στα μετεγγραφικά θέματα της ΑΕΚ, δεν έχει προκύψει κάποια σημαντική εξέλιξη. Ο Μουρίγιο φαίνεται να είναι σε επαφές με κεντρικό αμυντικό και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ