aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤον Τέγες βλέπει για αντί-Μαρτσέλο η Ρεάλ

Τον Τέγες βλέπει για αντί-Μαρτσέλο η Ρεάλ

Όλο και εντείνεται η φημολογία, η οποία θέλει τον Μαρτσέλο να παίρνει σύντομα μεταγραφή στη Γιουβέντους, θέλοντας να βρει εκεί τον καλό του φίλο, Κριστιάνο Ρονάλντο. Στη Ρεάλ Μαδρίτης πάντως, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν τη μεταγραφική αγορά, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που τελικά ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ αποχωρήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας Record, ο παίκτης που έχει μπει στο στόχαστρο της «Βασίλισσας» για να αντικαταστήσει τον Μαρτσέλο είναι ένας συμπατριώτης του, ο Άλεξ Τέγες της Πόρτο. Ο Τέγες είναι 25 χρονών και αγωνίζεται στους «δράκους» φέτος για τρίτη σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης φορέσει τις φανέλες της Ίντερ και της Γαλατασαράι. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Τέλος, αν η Ρεάλ θελήσει να τον κάνει πράγματι δικό της, στο συμβόλαιο του παίκτη με την Πόρτο έχει οριστεί ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ