aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤον σέβεται, αλλά δεν τον φοβάται

Τον σέβεται, αλλά δεν τον φοβάται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά πρωτίστως πίστη στις δυνατότητές τους, οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αποψινού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, δηλώνοντας αποφασισμένοι να κοιτάξουν στα μάτια των μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών, φτάνοντας στη νίκη.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο το αντιμετωπίζουμε με κάθε σοβαρότητα και θα πάμε προσγειωμένοι ώστε να πετύχουμε την πρώτη φετινή μας νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας χθες στο «Goal» ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος.

Και συνέχισε: «Μπορεί ο αντίπαλος να είναι μεγάλος, αλλά η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαιρέτως αντιπάλου. Είμαστε αισιόδοξοι πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική και πως ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο θα απολαύσει ένα όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι».

Ο προπονητής της ομάδα της Αμμοχώστου θα υπολογίζει για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα στους Μιντίκκη, Ρόκε και Κούσουλο, τρεις παίκτες που μπορούν να προσθέσουν περισσότερη ποιότητα στο σύνολο σε σχέση με τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν. Η συμμετοχή του Σανγκόι είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Η συμπερίληψή του στην αποστολή είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ