aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤον Πιζάρο θα τον σέβεστε! (video)

Τον Πιζάρο θα τον σέβεστε! (video)

Βέρντερ… πολύ σκληρή για να πεθάνει!  Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλαούντιο Πιζάρο, που -1,5 χρόνο πριν γίνει 40- μπήκε στο 75’ και ισοφάρισε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 79’, πετυχαίνοντας, μάλιστα, το πρώτο του γκολ στη σεζόν, η ομάδα της Βρέμης «τσίμπησε» με το 1-1 τεράστιο βαθμό από τη Λεβερκούζεν!

Η τελευταία, είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να… ξεράνει τους φιλοξενούμενους στο 96’, αλλά ο Βίντβαλντ απέκρουσε το κάκιστο πέναλτι του Τοπράκ, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να σφυρίζει κατευθείαν τη λήξη, για να ακολουθήσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί από πλευράς Βέρντερ, σαν να κατέκτησε κάποιον τίτλο!

Πράγματι, όμως, το σύνολο του Αλεξάντερ Νούρι πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πλέον, έφτασε τους 26 βαθμούς, τρεις περισσότερους από Βόλφσμπουργκ και Αμβούργο και τη 16η θέση, που οδηγεί στα πλέι άουτ.

Από την άλλη, άξιες της μοίρας τους οι «ασπιρίνες», προηγήθηκαν με τον Φόλαντ μόλις στο 7ο λεπτό, είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά σπατάλησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, συν, φυσικά, το πέναλτι και έμεινα ξανά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ