aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤον Μάρτη θα προσεγγίσει τον Βέρνερ η Λίβερπουλ

Τον Μάρτη θα προσεγγίσει τον Βέρνερ η Λίβερπουλ

«Θεωρώ ότι η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή και το να με συνδέουν μαζί της με κάνει υπερήφανο». Τάδε έφη Τίμο Βέρνερ, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Λειψίας με 1-0 επί της Τότεναμ, για τους «16» του Champions League.

Η… σπέκουλα αναφορικά με το αν ο Γερμανός επιθετικός θα μετακομίσει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ το καλοκαίρι δίνει και παίρνει, με σημερινό δημοσίευμα του «Athletic» να περιμένει την οριστική εξέλιξη μέσα στις επόμενες εβδομάδες και να έχει ρεπορτάζ επ’ αυτού…

Σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό, λοιπόν, πηγή μέσα από την Λίβερπουλ ανέφερε ότι ο Γίργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Βέρνερ. Μάλιστα, στα μέσα Μάρτη αναμένεται να γίνει και η επίσημη προσέγγιση από πλευράς «κόκκινων», όπως είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Άλισον και Φαμπίνιο τα προηγούμενα χρόνια!

Το συμβόλαιο του 23χρονου στράικερ με τους «ταύρους» ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2023. Ωστόσο, προβλέπει ρήτρα αποχώρησης γύρω στα 60 εκατομμύρια ευρώ μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η οποία πάντως φέρεται να πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν τον Απρίλιο, για να έχει ισχύ.

Η Λίβερπουλ φαίνεται επίσης πως θα συναντήσει ανταγωνισμό από την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη καταθέσει προσφορές για τα… μάτια του Βέρνερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ