aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTομάς: «Έτοιμος να παίξω με τον Παναθηναϊκό»

Tομάς: «Έτοιμος να παίξω με τον Παναθηναϊκό»

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Τζοάν Τομάς στη Λαμία. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Lamia Ole ο Ισπανός μέσος που αποχωρεί από την ΑΕΚ δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

– Έρχεσαι στην Ελλάδα. Έτοιμος γι’ αυτό το νέο βήμα στην καριέρα σου;
«Τώρα με πετυχαίνετε στη Λάρνακα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω πολύ να φθάσω και να ξεκινήσω προπονήσεις. Όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος».

– Πιστεύεις ότι η Λαμία θα καταφέρει να σωθεί;
«Αυτός είναι ο στόχος. Θα τα καταφέρουμε. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είμαι αισιόδοξος. Γι’ αυτό ήλθα, άλλωστε».

– Θα είσαι έτοιμος να παίξεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας;
«Δεν εξαρτάται από μένα. Είναι τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος από φυσική κατάσταση. Και θέλω πολύ να παίξω. Ξέρω τον προπονητή. Όχι προσωπικά, αλλά ήμασταν αντίπαλοι στην Κύπρο».

– Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά παιδιά που μιλούν ισπανικά. Θα σε βοηθήσει στην προσαρμογή;
«Μιλάω αγγλικά, μιλάω λίγα ελληνικά. Μπορεί τα ελληνικά μου να μην είναι άπταιστα, αλλά μπορώ να καταλάβω. Ασφαλώς και το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά που μιλούν ισπανικά θα με βοηθήσουν».

– Σ’ αυτή τη θέση υπήρχε πέρυσι ένας συμπατριώτης σου που λάτρεψαν οι Λαμιώτες. Ο Πίτι (πρώην παίκτης της ΑΕΛ). Είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την παράδοση;
«Ναι, το γνωρίζω. Ο Πίτι είναι μεγάλος παίκτης με τη δική του ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για να ανταποδώσω τις προσδοκίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ