aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTολμές: «“Τέρας” ο Ιδιάκεθ, τρομερός ο Καραπατάκης»

Tολμές: «“Τέρας” ο Ιδιάκεθ, τρομερός ο Καραπατάκης»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φλοριάν Τολμές στην ιστοσελίδα Footballski.fr (δεύτερο σκέλος) και στον φίλο Στέφανο Μέγερ (Γαλλοκύπριος που ζει στη Γαλλία), μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη και την εξαιρετική δουλειά που κάνει στην ΑΕΚ, αλλά και με ξεχωριστές ατάκες για τον προπονητή του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Χαρακτήρισε τον Βάσκο τεχνικό, «τέρας» τακτικής και υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο συνεργάστηκε και συνεργάζεται.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που ο Τολμές έγινε επιθετικός και ο άνθρωπος που τον έφερε στην ΑΕΚ

Αναλυτικά: «Είναι σύλλογος με έναν πρόεδρο (σ.σ. Ανδρέα Καραπατάκη) που κάνει πολλή δουλειά στην ΑΕΚ. Είναι σύλλογος με επαγγελματισμό, έχει δημιουργήσει τον δικό του γήπεδο με νέες εγκαταστάσεις και νέα αποδυτήρια. Κάνει πραγματικά σπουδαία δουλειά και δείχνει αποτελέσματα. Από τη στιγμή που πήρε την ομάδα, πάντα τελειώνουμε στους πρώτους τρεις. Προκριθήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ κάτι που δείχνει ότι ο πρόεδρος κάνει τρομερή δουλειά στον σύλλογο. Μιλώντας με τους Ισπανούς, αντιλαμβάνεσαι ότι γίνεται γενικά εξαιρετική δουλειά. Ο Ιδιάκεθ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα στην καριέρα μου. Είχα τον Τεντέν Μάρκες, αλλά ο Ιμανόλ είναι ο καλύτερος. Είναι ένα “τέρας” στο θέμα της τακτικής κι ο τρόπος που μου έδωσε ιδέες, ήταν εντυπωσιακός. Έχει εξαιρετικό προσωπικό η ομάδα, είναι γεμάτη Ισπανούς που έχουν εμπειρία. Η απόδειξη είναι ότι κερδίσαμε ένα κύπελλο και παίξαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Δυστυχώς, τραυματίστηκα για δυόμισι μήνες. Χωρίς αυτό, νομίζω ότι θα είχα την καλύτερη εποχή της ζωής μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ