aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤοϊβόνεν ο εκπορθητής!

Τοϊβόνεν ο εκπορθητής!

Είναι τρελός ο Σουηδός! Με τον Όλα Τοϊβόνεν να σκοράρει δις, η Τουλούζ πέρασε νικηφόρα από το «Stade Pierre-Mauroy» της Λιλ και σκαρφάλωσε στους 11 βαθμούς και τη 2η θέση της Ligue 1!

Στο 12΄ ο 30χρόνος επιθετικός έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τζίμι Ντουρμάζ από ασίστ του Μποντιζέ. Η Λιλ απάντησε στο 34’ με τον Μαυροβούνιο, Μάρκο Μπάσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Όμως η τελευταία κουβέντα άνηκε στον Τοϊβόνεν που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα δώδεκα λεπτά πριν το φινάλε, χάρισε στην Τουλούζ τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η Λιλ, της οποίας ο προπονητής, Φρεντερίκ Αντονετί, αποβλήθηκε, παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς μετά από έξι αγώνες και στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας…

ΛΙΛ(Αντονετί): Ενιάμα, Μπάσα, Παλμιερί, Κορσιά, Σουμαορό, Μαβουμπά (81’΄Μέντες), Σανκαρέ, Μποτεάκ (64’ Σλίτι), Λόπες, Μπισουμά, Ντε Πρεβίλ (64’ Εντερ)

ΤΟΥΛΟΥΖ (Ντουπράζ): Λαφόντ, Μουμπάντζε, Ζουλιέν, Γιαγκό, Σιλά (61΄ Μισελέν), Ντιόπ, Ντουρμάζ (61΄Καφαρό), Μποντιζέ, Μπλεν, Τοϊβόνεν, Εντουάρ (90’ Πι)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ