aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο υπερβολικό rotation του Ιδιάκεθ στοίχισε

Το υπερβολικό rotation του Ιδιάκεθ στοίχισε

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Οι μαζεμένες αλλαγές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και η απόφασή του να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, στο προχθεσινό ματς με την Αναγέννηση (0-0). Ο Βάσκος τεχνικός έχει συνηθίσει να προχωρεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, όταν του δίνεται η δυνατότητα με ομάδες θεωρητικά βατές.

Το rotation όμως με την αλλαγή της μισής ομάδας από τη μια αγωνιστική στην άλλη, κάπου θα το πλήρωναν οι Λαρνακείς, ειδικά σε αυτή την περίοδο που υπήρχαν οι απουσίες και των Τρισκόφσκι, Τομάς και Μίνιο. Όπως και έγινε. Ένα παιχνίδι η ΑΕΚ ήθελε να κερδίσει για να έχει το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου. Όπως φαίνεται όμως, σε κάποιο βαθμό η Αναγέννηση υποτιμήθηκε και στο τέλος της ημέρας χάθηκε σημαντικό έδαφος που έδωσε τη δυνατότητα να μειωθεί η διαφορά στις ομάδες που ακολουθούν.

Ο Ιδιάκεθ τόνισε ότι η ΑΕΚ έκανε το χειρότερό της πρώτο ημίχρονο, όμως η αλήθεια είναι ότι προηγήθηκαν και άλλα παρόμοια ημίχρονα, τα οποία δεν έλαβε και τόσο σοβαρά υπόψη. Το σημαντικό για τους κιτρινοπράσινους τη δεδομένη στιγμή είναι να μπορέσουν να βγουν όσο γίνεται πιο δυνατοί από τη μίνι αγωνιστική κρίση. Μπορεί να είναι πρώτη η ομάδα της Λάρνακας, όμως έχει τονιστεί ξανά ότι οι εμφανίσεις της δεν ήταν στα επίπεδα που μπορεί να βγάλει στο γήπεδο, ασχέτως αν κέρδισε και κάποια ματς με μέτρια εικόνα.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές επίσης ότι η απουσία του Τζοάν Τομάς έχει δημιουργήσει κενό μεταξύ επίθεσης και κέντρου, ενώ και η αφλογιστία του Άλβες επηρεάζει. Όλα αυτά συν το rotation του Ιδιάκεθ που άλλαξε τη μισή ομάδα, έφεραν την γκέλα στο «Τάσος Μάρκου». Τι μένει για την ΑΕΚ; Να μάθει από τα λάθη της και να δει τη συνέχεια για να επιστρέψει αμέσως στις επιτυχίες για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ