aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο υπέροχο γράμμα του Χέντερσον στον Λόβρεν

Το υπέροχο γράμμα του Χέντερσον στον Λόβρεν

Οι δρόμοι της Λίβερπουλ και του Ντέγιαν Λόβρεν χώρισαν μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας. Ωστόσο, η παρουσία του έμπειρου μπακ στο Μέλγουντ ήταν κάτι παραπάνω από επιβλητική και αυτό το έδειξε ο Τζόρνταν Χέντερσον με μία σπουδαία χειρονομία. Ο αρχηγός των κόκκινων, που τον περασμένο Ιούλιο σήκωσε πρώτος το τρόπαιο της Πρέμιερ Λιγκ, έστειλε ένα υπέροχο γράμμα στον Λόβρεν μαζί με μία απομίμηση του τροπαίου.

«Ντεγ,

Είναι δύσκολο να φανταστώ την Λίβερπουλ χωρίς εσένα να βρίσκεσαι μαζί μας και για να είμαι ειλικρικής δεν έχω ακόμα χωνέψει το γεγονός ότι δεν θα επιστρέψεις.

Ήσουν μία τόσο επιβλητική φιγούρα στην ομάδα μας και ένας από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες που βοήθησαν στο να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα: νικητές και πρωταθλητές.

Ελπίζω να συνειδητοποιείς πως σωστά θεωρείσαι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο σε αυτό που κάνεις.

Τόσο σε εμάς όσο και στην εθνική Κροατίας εμφύσησες στα αποδυτήρια μία νοοτροπία ότι πρέπει πάντα να παλεύουμε.

Ακόμα και σε δύσκολους καιρούς για σένα, ήσουν εκεί για όλους τους άλλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στήριξη που μου έδωσες και τη διαφορά που έκανες σε μένα βοηθώντας με να ηγηθώ αυτής της ομάδας.

Ήσουν πάντα ένας “κάπτεν” από μόνος σου, χωρίς να χρειάζεσαι ποτέ το περιβραχιόνιο. Όλοι κοιτάζαμε εσένα.

Εκτός γηπέδου είσαι ένας από τους μεγαλύτερους χαρακτήρες με τον οποίο έχω μοιραστεί αποδυτήρια. Κάθε παίκτης -ανεξάρτητα από ποιο μέρος προερχόταν ή τις συνθήκες, μπορούσε να συνδεθεί μαζί σου.

Πρόκειται για μία σπάνια ανθρώπινη ικανότητα. Μου λείπεις ήδη, αν και εξακολουθώ να σε περιμένω να εμφανιστείς στο Μέλγουντ και να βρεθείς στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ εκτιμούμε αυτά που πρόσφερες στο σύλλογο και σε εμάς ως ομάδα.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά και θα είμαι πάντα διαθέσιμος εάν εσύ ή η υπέροχη οικογένειά σου, χρειάζεται κάτι. Καλή τύχη στο μέλλον, αλλά να ξέρεις ότι θα έχεις πάντα τα αδέρφια σου στην Λίβερπουλ αν ποτέ μας χρειαστείς.

Yου’ll never walk alone. Χέντο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ