aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ξενοδοχείο... φρούριο της Ρεάλ

Το ξενοδοχείο… φρούριο της Ρεάλ

Οι άνθρωποι ασφαλείας της «βασίλισσας» έχουν οργανώσει ολόκληρο σχέδιο για την άφιξη και αποχώρηση της αποστολής ενόψει του αγώνα με την Χιρόνα. Ο λόγος είναι καθαρά πολιτικός. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πατήσει το… κουμπί με το άρθρο 155 και όλοι φοβούνται ταραχές στην περιοχή της Καταλονίας. Έτσι, μετά την απόφαση να μην μεταβεί η Ρεάλ με το πούλμαν στην Χιρόνα, τώρα επιπλέον μέτρα ασφαλείας υπάρχουν και στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς στις δεκαπέντε περίπου ώρες που θα βρεθεί η ομάδα στο «Palau Bellavista Hotel», στην καρδιά της παλιάς πόλης, τόσο οι Αρχές όσο και η εταιρία φύλαξης της ομάδας θα χαράξουν μία περίμετρο όπου δεν θα επιτρέπεται η ελεύθερη διέλευση του κοινού! Η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε τόσο υπό το φόβο επεισοδίων, όσο και για να κοιμηθούν ήσυχοι οι παίκτες πριν το παιχνίδι. Τώρα αν κατά τη διάρκεια της παραμονής της Ρεάλ παρθεί κάποια… ακραία απόφαση από την κυβέρνηση, είναι άγνωστο με ποιον… κινηματογραφικό τρόπο θα αποχωρήσει η ομάδα για τη βάση της στην Μαδρίτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ