aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο βροντερό «Απόλλων-θρύλος-πρωτάθλημα»

Το βροντερό «Απόλλων-θρύλος-πρωτάθλημα»

Ο Απόλλων μετά από δύο κολλητές ισοπαλίες, κατάφερε να κερδίσει στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Πάφος FC με 2-0 και να γράψει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2018. Με γκολ των Σαρδινέρο στο 18’ και Μαγκλίτσα στο 60’ ο Απόλλων, έστειλε και πάλι θετικά μηνύματα, με τους φίλους του που τον ακολούθησαν στην Πάφο να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους τη νίκη της ομάδας τους και να φωνάζουν βροντερά στο τέλος «Απόλλων-θρύλος-πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης: Παφίτικο… λουκούμι για τον Απόλλωνα!

Ήταν το πρώτο από τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια που «χρωστούν» οι κυανόλευκοι, οι οποίοι με τους τρεις βαθμούς ανέβηκαν στους 39 και βρίσκονται πλέον στο -1 από την ΑΕΚ και την Ανόρθωση, έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από τους πρωτοπόρους. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει πιο εύκολα και πιο νωρίς την αντίπαλο του, η οποία παρατάχθηκε  με ελλείψεις, αφού δέκα ποδοσφαιριστές δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν.

Διαβάστε επίσης: «Βρίσκομαι σε μια εξαιρετική ομάδα»

Εκείνο που μέτρησε ήταν η ωραία και άνετη εμφάνιση του Απόλλωνα, η οποία συνοδεύτηκε από την ενδέκατη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα. Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Ανόρθωση, η ομάδα της Λεμεσού έδειξε πως είναι σε άριστη κατάσταση για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, με στόχο την κατάληψη της κορυφής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ