aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο βλέπει σαν ευκαιρία για ρεφάρισμα

Το βλέπει σαν ευκαιρία για ρεφάρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το 1-1 στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ο Απόλλων έφερε άλλη μία ισοπαλία το περασμένο Σάββατο με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0), σε παιχνίδι μάλιστα στο οποίο δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Η ατυχία και η αστοχία, ωστόσο, δεν επέτρεψαν στους κυανόλευκους να κερδίσουν. Το παιχνίδι όμως με τους ερυθρόλευκους ανήκει στο παρελθόν και ο Σωφρόνης Αυγουστή το ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου, πως η εμφάνιση στο «Αμμόχωστος» τούς κάνει πιο δυνατούς.

Οι κυπελλούχοι μπορεί να έχασαν τέσσερις βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, όμως δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αύριο έχουν το παιχνίδι με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» και αν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, που είναι συντριπτικά υπέρ τους, θα βρεθούν ένα βαθμό μακριά από το δίδυμο κορυφής (Ανόρθωση και ΑΕΚ). Αυτό και αν είναι ευκαιρία, ενώ την Κυριακή με αντίπαλο την Ανόρθωση, τους δίνεται άλλη μία ευκαιρία, να σκαρφαλώσουν ακόμη πιο ψηλά. Πρώτα όμως το παιχνίδι στην Πάφο, το οποίο θα αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα.

Ο Απόλλων δεν ήταν άσχημος το περασμένο Σάββατο. Έφτιαξε και στα δύο ημίχρονα μοναδικές ευκαιρίες, όμως ήταν άστοχοι οι επιθετικοί του. Βρήκαν απέναντί τους και έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα (Ρόμπερτ Βεσελόφσκι), ωστόσο πιο πολύ αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η ατυχία και η έλλειψη καθαρού μυαλού μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και στην ουσία οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή κρατάνε την τύχη στα πόδια τους. Τα δύο πρώτα παιχνίδια του 2018 ήταν ένα καλό μάθημα για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν και αυτό που μένει είναι η άμεση επάνοδος στις νίκες. Και το ματς με την Πάφο, είναι το ιδανικό για να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μια νέα αρχή και να πάνε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση με την καλύτερη ψυχολογία.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έχουν εισέλθει σε μια σημαντική περίοδο, με αρκετά ντέρμπι μέχρι το τέλος του μήνα. Μετά την Πάφο και την Ανόρθωση θα αντιμετωπίσουν την Ομόνοια και μετά τον Άρη. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και αυτό που χρειάζεται είναι συγκέντρωση, ηρεμία και πάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ