aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο βιολί τους Ισπανοί και Ιταλοί (videos)

Το βιολί τους Ισπανοί και Ιταλοί (videos)

Στην κορυφή του 7ου ομίλου συνεχίζουν να συγκατοικούν οι Ισπανοί με τους Ιταλούς. Η ομάδα του Λοπετέγκι πέρασε με σκορ 2-1 από τα Σκόπια κάνοντας όλη την δουλειά σχεδόν από το πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Νταβίντ Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, στο 27’ ο Ντιέγκο Κόστα διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ριστόφσκι στο 66’ όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη.

Σαφώς πιο εύκολο έργο είχε η σκουάντρα ατζούρα που έκανε «προπόνηση» απέναντι στο Λίχτενσταϊν στην Dacia Arena. Ο Ινσίνιε άνοιξε τον χορό των γκολ στο 35’, ενώ όλα τα υπόλοιπα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπελότι έκανε το 2-0 στο 52’, στο 74’ ο Έντερ βρήκε και αυτός δίχτυα, ενώ ακολούθησαν στο φινάλε οι Μπερναντέσκι (82’) και Γκαμπιαντίνι (90+1’). Μεγάλη νίκη για την Αλβανία, που διέλυσε 3-0 εκτός έδρας το Ισραήλ, το οποίο έπιασε στην 3η θέση του ομίλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ