aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο βίντεο που ξυπνάει όλες τις αναμνήσεις με τον Φέργκιουσον... (vid)

Το βίντεο που ξυπνάει όλες τις αναμνήσεις με τον Φέργκιουσον… (vid)

Ο πρωτεργάτης της σύγχρονης ιστορίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, κλείνει 78 χρόνια ζωής στις ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου έτους και οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρα από τις ευχές που του αποστέλλουν, θυμούνται το ένδοξο παρελθόν μέσα από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Σκωτσέζος πολυνίκης πρώην προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», θρύλος του συλλόγου του Μάντσεστερ και φυσικά μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην ιστορία του κλαμπ, είναι απόλυτα υγιής, απολαμβάνει την ήρεμη ζωή μακριά από την έντονη καθημερινότητα της προπονητικής καριέρας και φυσικά παρακολουθεί ανελλιπώς την αγαπημένη του ομάδα.

Έχοντας αποσυρθεί το 2013 για να βοηθήσει και τη σύζυγό του που είχε χάσει την αδερφή της και έχοντας βγει μεγάλος νικητής έπειτα από μια περιπέτεια με την υγεία του πίσω στο 2018, ο Σερ Άλεξ είναι μια φιγούρα που πραγματικά άπαντες απολαμβάνουν να βλέπουν πλέον στο γήπεδο και ν’ αντιλαμβάνονται ότι στέκεται γερός στα πόδια του και είναι όλη την ώρα χαμογελαστός.

Τα επιτεύγματά του στα 26 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Γιουνάιτεντ είναι τέτοια που άπαντες αναγνωρίζουν το μεγαλείο του και τη σημασία όσων κατάφερε να ζήσει και να πανηγυρίσει ως κόουτς των «κόκκινων διαβόλων». Και φυσικά, η σκιά του περιπλανιέται ακόμα πάνω από το «Ολντ Τράφορντ», στον πάγκο του οποίου δεν έχει καταφέρει να… στεριώσει κανείς μετά από εκείνον…

Δείτε το βίντεο που συνοψίζει την ιστορία της παρουσίας του Σερ Άλεξ στη Γιουνάιτεντ, ανήμερα των 78ων γενεθλίων του:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ