aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο βέτο των Καζάκων για τον Μαριάνοβιτς

Το βέτο των Καζάκων για τον Μαριάνοβιτς

Μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτός ο τερματισμός της συνεργασίας του Σάσα Μαριάνοβιτς με την Ακτόμπε και η Νέα Σαλαμίνα έστρεψε την προσοχή της σε άλλον αμυντικό χαφ. Ο Σέρβος μέσος ήταν πρόθυμος να ενταχθεί στους ερυθρόλευκους, μάλιστα βρέθηκε στην Κύπρο προ μία εβδομάδας, διαβεβαιώνοντας ότι μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό του. Αργότερα, όμως, ενημέρωσε ότι η διοίκηση του συλλόγου του Καζακστάν έθεσε βέτο. Παρά την προσπάθειά του να αλλάξει την απόφαση των Κοζάκων, σύμφωνα με τους παράγοντες της Νέας Σαλαμίνας δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο. Έτσι, η προσοχή των Σάββα Πουρσαϊτίδη και Μάκη Παπαϊωάννου στράφηκε αλλού.

Εκτός από ανασταλτικό χαφ, γίνεται προσπάθεια απόκτησης σέντερ φορ, διπλοθεσίτη επιθετικού (κορυφή και άκρα) και σέντερ μπακ. Για την άμυνα ήταν πολύ κοντά ο Κωνσταντίνος Σωτηρίου, αλλά τελικά προτίμησε την Ανόρθωση.

Όπως και να έχει, πέραν της προσπάθειας για ενίσχυση, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας. Ακόμα και αν δεν προκύψει προσθήκη ώς τη Δευτέρα, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό για να δουλέψει το προπονητικό επιτελείο. Άλλωστε, τις πρώτες ημέρες θα γίνουν τα εργομετρικά και ακολούθως θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Ώς τότε θα ήταν καλύτερα για τον Ελλαδίτη προπονητή να προχωρήσει ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, έχοντας εγκαίρως τα νέα αποκτήματα στη διάθεσή του, ώστε να μη χάσουν έδαφος από την προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ