aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα «Το VAR είναι σαν το σεξ, χωρίς την απόλαυση!»

 «Το VAR είναι σαν το σεξ, χωρίς την απόλαυση!»

Μακράν την καλύτερη δήλωση σχετικά με το VAR έκανε ο Μπισέντ Λιζαραζού. Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο τις διαιτητικές αποφάσεις στον τελικό του Λιγκ Καπ της πατρίδας του, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μονακό. Αφορμή για τα σχόλια του Λιζαραζού ήταν το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε τελικά εύστοχα ο Έντινσον Καβάνι, αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Ραδαμέλ Φαλκάο.

Διαβάστε επίσης: Ζωντανή με Ντεπάι για τα… αστέρια η Λιόν (vid)

«Το VAR είναι σαν σεξ χωρίς ευχαρίστηση. Τη στιγμή των πανηγυρισμών σου λένε να σταματήσεις. Έτσι αισθάνθηκα στο γήπεδο. Οι φίλοι της Μονακό είχαν ενθουσιαστεί με το γκολ του Φαλκάο, ήταν πολύ χαρούμενοι και μετά έπρεπε να σταματήσουν. Είναι τρομερό, είναι πολύ απογοητευτικό.

Διαβάστε επίσης: Βυθίζεται η Λιλ!

Οι θεατές δεν συμμετέχουν σε τίποτα, αυτό συμβαίνει αν δεν σε υπολογίζουν. Ο φίλαθλος θέλει να συμμετέχει στο σόου, αλλά εμείς του το αρνούμαστε. Πρέπει να χρησιμοποιούμε καλύτερα το βίντεο. Και να εξηγηθεί η χρήση του σε όλους, στο γήπεδο και στην τηλεόραση. Συμμετέχουμε όλοι στο ίδιο σόου», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης: Ντάνι Άλβες: Ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους (pic)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ