aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαTo tweet του Ρονάλντο τη βραδιά της βράβευσης του Μέσι

To tweet του Ρονάλντο τη βραδιά της βράβευσης του Μέσι

Mέσι, Ρονάλντο και Φαν Ντάικ διεκδίκησαν το βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς για το 2019 όχι μόνο στους τίτλους που δίνει η UEFA (εκεί επικράτησε πρόσφατα ο Φαν Ντάικ) αλλά και σε αυτούς της FIFA, με τον Λιονέλ Μέσι να πατάει την κορυφή μαζεύοντας 46 πόντους στη σχετική ψηφοφορία έναντι 38 του Ολλανδού και 36 του Πορτογάλου.

Σε αντίθεση πάντως με τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα και τον βράχο της άμυνας της Λίβερπουλ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν παρέστη στην λαμπερή εκδήλωση που τελέστηκε στη Σκάλα του Μιλάνου και επέλεξε την ίδια ώρα να κάνει θόρυβο μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

«Η υπομονή και η επιμονή είναι δύο χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τον επαγγελματία από τον ερασιτέχνη. Όλο αυτό που είναι μεγάλο σήμερα άρχισε μικρό.

Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα, αλλά κάνεις ό,τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Και να θυμάσαι πάντα πως μετά τη νύχτα έρχεται η αυγή», έγραψε ο φορ της Γιουβέντους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ