aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τρίπτυχο για «διπλό» στο ΓΣΖ

Το τρίπτυχο για «διπλό» στο ΓΣΖ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τις δύο ήττες από την Πάφος FC και την Ομόνοια, η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ό,τι καλύτερο για την ΑΕΛ, όμως αν καταφέρει και σήμερα να φύγει με το «διπλό» από το ΓΣΖ κόντρα στον Ερμή, θα κάνει ακόμη ένα βήμα για να επανέλθει δριμύτερη. Το παιχνίδι στη Λάρνακα δεν θα είναι εύκολο, καθώς η αντίπαλος της ομάδας του Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι αρκετά σκληροτράχηλη, και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια και συγκέντρωση από τους παίκτες των γαλαζοκιτρίνων. Απέναντι στον Ολυμπιακό ο τεχνικός της ΑΕΛ παρέταξε ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, τις οποίες ενδέχεται να διατηρήσει και στο σημερινό παιχνίδι. Πιθανό να επανέλθει ο Λεόνσο στη γραμμή κρούσης ή ο Σοάρες στη μεσαία γραμμή.

Όλα είναι πιθανά, όμως το ερώτημα, δεν είναι ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού, αλλά πως θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο.  Η ΑΕΛ έφτασε στους 13 βαθμούς, ενώ θα μπορούσε να είχε περισσότερους, όμως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και αν ανακάμψει άμεσα θα μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της. Στα θετικά στοιχεία για τους γαλαζοκίτρινους καταγράφεται το γεγονός πως κόντρα στον Ερμή είδαν δίκτυα μετά από δύο χαμένα ματς και μάλιστα χωρίς να δεχθούν γκολ. Επίσης με τα τέσσερα γκολ που έχουν δεχθεί σε οκτώ αγώνες, διατηρούν μαζί με την Ανόρθωση την καλύτερη αμυντική γραμμή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ενδεκάδα της ΑΕΛ θα έχει το ακόλουθο σχήμα: Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Λαφράνς, Μιτρέα, Γουίλερ, Σίλβα, Νικολάου, Ρεζέντε, Μέσκα, Αλνταίρ και Λεόνσο. Η τακτική θα έχει ιδιαίτερο λόγο ως προς την έκβαση του αποτελέσματος που θέλει σήμερα η ΑΕΛ, όμως εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο είναι η θέληση, η συγκέντρωση και η ουσία. Το μηδέν παθητικό θα είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας της Λεμεσού, όμως απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό οι επιθετικοί της όταν τους δοθούν οι ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ