aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τρίγωνο που έβγαζε φωτιές!

Το τρίγωνο που έβγαζε φωτιές!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αμάν ένας Απόλλων! Με τόση ταχύτητα τι να προλάβουν οι αντίπαλοί του. Αυτός που πήρε την ταυτότητα των αντιπάλων του, ήταν ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης οργίασε στην κυριολεξία, με τα γκολ, τα κλεψίματα και το πάθος του. Μαζί με τον  Άλεξ Ντα Σίλβα, έκαναν κουμάντο στην επίθεση, ταλαιπώρησαν τον αντίπαλό τους και διέλυσαν κάθε αντίσταση που έβρισκαν. Πριν τον αγώνα οι προβλέψεις έδιναν προβάδισμα συμμετοχής στον Παπουλή και λιγότερες πιθανότητες στον Βραζιλιάνο. Ο Σωφρόνης Αυγουστή βρήκε όμως τρόπο να χρησιμοποιήσει και τους δύο. Και η ενδεκάδα «έλαμπε» με την παρουσία τους.

Αν σε αυτούς τους δύο προσθέσουμε και τον «διαβολάκο» Γιάκολις που έκανε κι αυτός τα δικά του από δεξιά, ο Απόλλων, έκανε στην κυριολεξία μεγάλο παιχνίδι. Ο Απόλλων συνεχίζει, όπως ξεκίνησε και αυτό είναι το πιο θετικό, γιατί τώρα στα ντέρμπι θα χρειαστεί τη φρεσκάδα, την ουσία και την ποιότητά του. Το δείγμα στο πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης ήταν συγκλονιστικό, μένει τώρα να δώσει συνέχεια και να πάει με την ίδια διάθεση στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως έχουν πολλή δουλειά και άλλους εννέα τελικούς μπροστά τους. «Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μας έμειναν όμως άλλοι εννέα τελικοί». Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει δώσει ρεπό χθες και σήμερα στους παίκτες, ενώ από αύριο θα πιάσουν δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ