aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «τρέξιμο» του Χατζηπαντέλα, η απόφαση Πουλλαΐδη και ο Τιμούρ

Το «τρέξιμο» του Χατζηπαντέλα, η απόφαση Πουλλαΐδη και ο Τιμούρ

Η σελίδα γύρισε… οριστικά στις τάξεις της Ανόρθωσης. Τον τελευταίο ένα μήνα η «Κυρία» δέχεται απανωτά «χαστούκια», ενώ τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, ωστόσο δεν υπήρχε και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο καθώς οι υποχρεώσεις… τρέχουν.

Προ ημερών ο Ανδρέας Παντελή υπέβαλε την παραίτηση του από την προεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας αφού το θέμα Ουζόχο, τα οικονομικά αδιέξοδα και η αγωνιστική εικόνα και θέση της Ανόρθωσης δεν του άφηναν άλλη επιλογή.

Πλέον, τα ηνία της εταιρείας ανέλαβε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, ο οποίος σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο, Χρήστο Πουλλαΐδη, κατέστρωσαν πλάνο δράσης το οποίο θα βγάλει την «Κυρία» από το αδιέξοδο. Ήδη, αρχές της προηγούμενης βδομάδας, πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές ενώ σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου εξέφρασε την στήριξή του προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: «Δεν υπάρχει συνέχεια με Στρέπελ, αποδεικνύουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες»

Παράλληλα, η εξεύρεση χρημάτων συνεχίζει ώστε να διευθετηθούν οι υποχρεώσεις στο κυανόλευκο οικοδόμημα, ενώ σε αυτή την προσπάθεια δίνει το «παρών» του και ο κόσμος της Ανόρθωσης παρά την απογοήτευση για την πορεία της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πουλλαΐδης δεν έχει αποφασίσει αν θα εμπλακεί περαιτέρω στα διοικητικά της εταιρείας, ωστόσο δηλώσε πως θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Αμμοχώστου. Η «Κυρία» πορεύεται. Ο προγραμματισμός θα αρχίσει σιγά-σιγά να βρίσκεται στις προτεραιότητες του, σύμφωνα με τις επίσημες τοποθετήσεις του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο θα τεθεί το θέμα προπονητή με την αποχώρηση Γιούρχεν Στρέπελ να είναι δεδομένη και τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ