aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τραγούδι του Παπακωνσταντίνου για τον Αντετοκούνμπο (video)

Το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου για τον Αντετοκούνμπο (video)

H ζωή του Greek Freak του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε μπαλάντα με την φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το newsit.gr, οι περιγραφικοί στίχοι φέρουν την υπογραφή του Γιώργου Κλεφτογιώργου, ενώ η μελωδία ανήκει στον Μανώλη Ανδρουλιδάκη.

Όπως αποκαλύπτει ο στιχουργός στο newsit.gr, το τραγούδι ήταν αρχικά να το ερμηνεύσουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όμως η ζωή είχε άλλα σχέδια, αφού μια μέρα νωρίτερα ο σπουδαίος μουσικός κι ερμηνευτής έφυγε για πάντα.

Ο πρώτος που άκουσε το τραγούδι ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όχι μόνο του άρεσε, αλλά ήθελε με χαρά και ενθουσιασμό να το τραγουδήσει. «Μόλις το άκουσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου του άρεσε πάρα πολύ ο στίχος. Ο Βασίλης είναι θρύλος της μουσικής, συνεργαζόμαστε 30 χρόνια. Μαζί έχουμε γράψει 21 τραγούδια και τον αγαπώ, όχι μόνο γιατί είναι φίλος, αλλά και γιατί όταν είσαι δίπλα του εμπνέεσαι. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που μπορούν να μεταφέρουν την αύρα τους», λέει ο κ. Κλεφτογιώργος.

Ακούστε το τραγούδι και μη ξεχνάς να ακούς περισσότερο μουσική στον athens voice radio 102.5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ