aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τίμημα της Ευρώπης και ο Κατελάρης

Το τίμημα της Ευρώπης και ο Κατελάρης

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για μία ακόμη σεζόν, η περίοδος ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν πολύ μικρή. Δεν πέρασε μήνας από τον τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψουν στη βάση τους και να αρχίσουν από αύριο προετοιμασία για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν. Οι υποχρεώσεις στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αναγκάζουν την ομάδα της Λάρνακας σε σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίσει δουλειά, ενώ μεθαύριο θα μάθει και τον αντίπαλό της.

Για αρχή θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ και ό,τι άλλες εξετάζεις επιβάλλονται και ακολούθως θα αρχίσουν οι προπονήσεις. Το ερχόμενο Σάββατο η αποστολή θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου τα τελευταία χρόνια η ομάδα βάζει τις βάσεις για επιτυχημένη σεζόν, μιας και οι συνθήκες που συναντά είναι εξαιρετικές. Βέβαια, φέτος πάει σε άλλο προπονητικό κέντρο, ενώ θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια.

Στα μετεγγραφικά δεν προκύπτουν νεότερα, έτσι οι προπονήσεις αρχίζουν με λιγότερα άτομα μιας και υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις. Ο Άντερ Μουρίγιο δουλεύει καθημερινά για να «χτίσει» ισχυρή ΑΕΚ και λόγω των λίγων θέσεων που υπάρχουν για τον κατάλογο Α, τρεις συγκεκριμένα, δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις, μειώνοντας έτσι το ρίσκο. Ο Μουρίγιο έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές, με τους οποίους βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Ο κόσμος καλείται να κάνει λίγη ακόμη υπομονή για να δει ποιοι θα είναι αυτοί που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Με τον Χόρχε Λαρένα δεν έχει προκύψει οτιδήποτε νεότερο και με τα σημερινά δεδομένα το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει η μη ανανέωση του συμβολαίου του. Την ίδια ώρα υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η περίπτωση του Φάνου Κατελάρη που ενδιαφέρει, όμως ακόμη η ΑΕΚ δεν έχει προχωρήσει σε αναθεωρημένη πρόταση προς την Ομόνοια. Ίσως αυτό να γίνει από εβδομάδας, μιας και στόχος είναι να αποκτηθεί Κύπριος που θα διεκδικήσει με αξιώσεις φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ