aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο θρυλικό DNA και η «ζαχαρένια» εμφάνιση!

Το θρυλικό DNA και η «ζαχαρένια» εμφάνιση!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άλλη μια γλυκιά εμφάνιση στην Ευρώπη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων. Ωραία εμφάνιση, με κέρδος τον ένα βαθμό, ο οποίος του δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Διότι με τέτοιες εμφανίσεις με χαρακτήρα και μέταλλο θα έλθουν και άλλοι βαθμοί, γι’ αυτό δεν αμφιβάλει κανείς. Οι κυανόλευκοι κοίταξαν στα μάτια την Λιόν και αν δεν δινόταν το σε βάρος τους πέναλτι, θα μπορούσε στο τέλος να έπαιρνε όλη την μπουκιά από το στόμα των Γάλλων.

Ο Απόλλων φανέρωσε αρετές, είχε ποιότητα, βάθος επιλογών, οι οποίες παρείχαν στον Σωφρόνη Αυγουστή την δυνατότητα να αλλάξει το παιχνίδι του. Αντικατέστησε τους Γιάκολις, Ντα Σίλβα και Σκέμπρι και έβαλε στις θέσεις τους, τους Σαρδινέρο,  Μαρτίνες και Ζελάγια αντίστοιχα. Οι δύο πρώτοι μίλησαν στο τέλος και ο Απόλλων με το γκολ στις καθυστερήσεις έδειξε ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Όταν στην Λιόν ο καλύτερος της παίκτης ήταν ο τερματοφύλακας Λόπες, τότε εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος , πόσο κοντά έφτασε να κερδίσει τον αγώνα.

Ωστόσο, το γεγονός πως δεν τα παράτησε και κυνήγησε το γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δείχνει πόσο μεγάλωσε ως ομάδα και πως ξέρει να κρατιέται και να κοιτάζει με αξιοπρέπεια όλους τους αντιπάλους. Στην τρίτη του συμμετοχή σε ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ, ο Απόλλων κατέθεσε εκείνο το DNA, που του δίνει την δυνατότητα να έχει εξαιρετικές παρουσίες, απέναντι σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Το γκολ του Σαρδινέρο έστειλε τον κόσμο στα ουράνια, φανέρωσε δυνατότητες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να υλοποιήσει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια των αγώνων για το Γιουρόπα Λίγκ, αλλά οι κυανόλευκοι πήραν ένα «χρυσό» βαθμό. Γιατί υπάρχουν και οι πιο τολμηροί, που δεν το κρύβουν, πως η ομάδα τους μπορεί να διεκδικήσει και αυτή ακόμη την πρόκριση, υπό κάποιες προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ