aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το θέλουν σαν τρελοί…»

«Το θέλουν σαν τρελοί…»

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (Σάββατο 07/01/2017, 19:00). Ο προπονητής Ιμανόλ Ιδίακεθ και ο Ισπανός εξτρέμ Αλβέρτο Τέτε, έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

«Ήταν απογοητευτικό για μας το αποτέλεσμα της Τρίτης και αύριο έχουμε μία καλή ευκαιρία για να επανέλθουμε στα καλά συναισθήματα για την ομάδα μας. Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι εδώ στην Λάρνακα, μεγάλος αντίπαλος, μεγάλη η ιστορία του και θα είναι δύσκολο. Είμαστε έτοιμοι, πραγματικά συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός και συνέχισε:

«Βλέπω τους ποδοσφαιριστές να είναι ανυπόμονοι για την έναρξη αυτού του αγώνα γιατί θέλουν σαν τρελοί να πάρουν την νίκη και να επανέλθουμε. Την Τρίτη ήταν απογοήτευση για όλους, ειδικότερα για μας και θέλουμε να επανέλθουμε στα καλά συναισθήματα που είχαμε προηγουμένως».

«Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα 100% και θέλουμε να τους πούμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τους κάνουμε περήφανους. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αύριο, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δώσουμε το 100% και μαζί ενωμένοι να πανηγυρίσουμε την πολύ σημαντική νίκη μαζί με τον κόσμο μας», πρόσθεσε.

«Eάν αγωνιστούμε καλά μπορούμε να πάρουμε την νίκη…»

«Το “Αντώνης Παπαδόπουλος” είναι μία δύσκολη έδρα, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αντίπαλος. Ξέρουμε ότι εάν αγωνιστούμε καλά μπορούμε να πάρουμε την νίκη. Για μας το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ο κόσμος, γιατί χωρίς την υποστήριξη του είναι αδύνατο να κερδίσουμε. Θέλουμε την μέγιστη υποστήριξη από τον κόσμο γιατί έτσι η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει την νίκη», δήλωσε ο με τη σειρά του ο Τέτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ