aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο θέλει απόρθητο κάστρο

Το θέλει απόρθητο κάστρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα μεγάλο «όπλο» για την Ανόρθωση ήταν διαχρονικά το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η έδρα από την οποία, πολλές ομάδες έκαναν χρόνια για να μπορέσουν να φύγουν νικήτριες. Πλέον, το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν θυμίζει το απόρθητο κάστρο του παρελθόντος, όμως άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου θέλουν να κάνουν ξανά καυτή έδρα το στολίδι τους. Η εντός έδρας αρχή για τη φετινή περίοδο θα γίνει την προσεχή Κυριακή κόντρα στον Άρη. Μία ομάδα με πολύ διαφορετικούς στόχους. Αν θέλει η Ανόρθωση να εκμεταλλευτεί στον απόλυτο βαθμό το δικό της σπίτι, τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να τα «καθαρίζει».

Την περσινή σεζόν, σε 18 εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα είχε μόλις 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Στο παρελθόν, για να βρίσκαμε πέντε εντός έδρας ήττες της «Κυρίας», θα έπρεπε να ψάξουμε δυο και τρεις σεζόν μαζί. Τώρα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και ένα από τα κομμάτια που θέλει να αλλάξει η διοίκηση Ανδρέα Παντελή είναι και αυτό. Να κάνει δηλαδή τον Ανορθωσιάτη ξανά περήφανο και να του δώσει να καταλάβει ότι κάτι αλλάζει.

Η διοίκηση θέλει να γεμίζει το «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που αν συμβεί θα φέρει πολλαπλά οφέλη στον σύλλογο. Η ομάδα θέλει να κερδίσει ξανά τον κόσμο της, με επιτυχίες που θα αλλάξουν την ψυχολογία σε όλα τα επίπεδα, θα αυξήσουν τον αριθμό των εισιτηρίων και κατ’ επέκταση η Ανόρθωση θα έχει πολύ μεγαλύτερα έσοδα. Αν πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, θα πρόκειται για μία πολύ καλή αρχή στην έδρα της. Θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και θα κρατήσει ζεστό τον κόσμο.

Ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Λογικά ο Μπανταλόφσκι δεν θα προλάβει και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σιβού. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα πάρει φανέλα βασικού ο Γκάντσεφ στη μεσαία γραμμή και θα πλαισιώνεται από τον Βίκτορ και τον Ράγιος. Δεν πρέπει να αποκλείουμε και κάποια αλλαγή στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι στη διάθεση του Ισραηλινού τεχνικού είναι και ο Καρλίτος, ενώ διεκδικούν θέση οι Αμπντουλάγεφ και Άλβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ