aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τέλος της δυστοκίας από τις μηχανές των γκολ

Το τέλος της δυστοκίας από τις μηχανές των γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Φώτης Παπουλής βρήκε δίκτυα στην πιο κατάλληλη περίοδο. Αφού πέρασε μια περίοδο δυστοκίας και άλλοι συμπαίκτες του έδιναν τις λύσεις στο σκοράρισμα, πήρε και πάλι τα πάνω του. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, έφθασε στα 14, όμως εκείνο που είναι σημαντικό, έχει να κάνει με την πολύ θετική ενέργεια που βγάζει ο Ελλαδίτης, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Η εμπειρία του Παπουλή, μαζί με αυτή του Άλεξ ντα Σίλβα, τον ενθουσιασμό των Αντριάν Σαρδινέρο και Άντον Μάγκλιτσα, μπορούν να καταστήσουν ακόμη πιο αποτελεσματική την επιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Ο τελευταίος αποτελεί και τη μοναδική λύση στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Αρκάδιους Πίεχ θα είναι εκτός λόγω καρτών.

Με δεδομένη και την απώλεια του Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ, ο Κροάτης αποτελεί τη μοναδική επιλογή του Σωφρόνη Αυγουστή στην κορυφή της επίθεσης. Οι κυανόλευκοι χρειάζονται τα γκολ για να «επιβιώσουν» στις μάχες που θα δώσουν γα τους δυο τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ