aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τέλειο παιχνίδι, ο Φλοριάν και η πίστη μας

Το τέλειο παιχνίδι, ο Φλοριάν και η πίστη μας

Την καθιερωμένη του συνέντευξη Τύπου πριν από το αυριανό παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν έδωσε ο Ιμανόλ Ιδιακέθ. Από πλευράς ποδοσφαιριστών βρισκόταν στο πάνελ ο Ζοάν Τομάς. Πριν από την έναρξη ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου ενημέρωσε πως έχουν διατεθεί ήδη 4500 εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τους Δανούς και στην ομάδα της Λάρνακας ευελπιστούν σε sold out.

«Αν κάνουμε το τέλειο παιχνίδι θα έχουμε τις πιθανότητες μας. Δεν ήμασταν χειρότεροι στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία. Το πλάνο μας δεν αλλάζει με την επιστροφή Φλοριάν. Έχουμε 20 παίκτες και το πλάνο πάντα παραμένει το ίδιο. Ίσως να έχουμε αλλαγή σε πρόσωπα όχι όμως στο πλανο. Πάντα πάμε για τη νίκη. Αύριο έχουμε μόνο μια επιλογή νίκη και με δύο γκολ διαφορά», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Σε 95 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Είναι δύσκολο παιχνίδι και θα έχει αρκετή τακτική κι από τις δύο ομάδες. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία για να πάρουμε τη νίκη. Η πίεση για εμάς είναι η ίδια. Βλέπω την ομάδα να είναι έτοιμη. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτό και θα έχουμε μαζί μας και το 12ο παίκτη. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια πολυ ποιοτική ομάδα που είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε και να μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο».

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Τομάς, τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολο αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα. Πιστεύουμε, όμως, στην ποιότητα της ομάδας μας. Σε όλα τα παιχνίδια σκοραραμε κι ελπίζω ότι θα το κάνουμε και αύριο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στην άμυνα. Είμαι σίγουρος για την ομάδα μας. Είμαι 90 λεπτά και όλα μπορούν να συμβούν. Είμαστε δυνατοί στη έδρα μας κι έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ