aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο τελευταίο του Απόλλωνα, αλλάζει τηλεοπτική... στέγη!

Το τελευταίο του Απόλλωνα, αλλάζει τηλεοπτική… στέγη!

Το παιχνίδι του Απόλλωνα απέναντι στην ΑΕΚ, είναι το τελευταίο του στην PrimeΤel, καθότι οι κυανόλευκοι δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εν λόγω εταιρεία και έπειτα από εννέα χρόνια, οι δρόμοι τους… χωρίζουν!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Απόλλωνα από την επόμενη σεζόν 2019-10, μεταφέρονται μέσω της ΚΟΠ στη Cytavision.

Αναλυτικά οι ευχαριστίες προς την PrimeTel:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη χορηγό εταιρεία PrimeTel PLC για την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 9 χρόνια. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας εκφράζουν την πλήρη ικανοποίηση τους και ευχαριστούν την PrimeTel PLC για την εμπιστοσύνη την οποία επέδειξε στον Απόλλωνα από το Καλοκαίρι του 2010 μέχρι σήμερα και της εύχονται καλή συνέχεια.

Άπαντες στην οικογένεια του Απόλλωνα αναγνωρίζουν ότι η PrimeTel στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας σε μία μεταβατική περίοδο. Ήταν δίπλα μας σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας μας συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας για την επίτευξη των στόχων μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ