aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο συγκινητικό μήνυμα του Τότι στον Ντε Ρόσι: «Θα είσαι πάντα ο αδερφός που απέκτησα...

Το συγκινητικό μήνυμα του Τότι στον Ντε Ρόσι: «Θα είσαι πάντα ο αδερφός που απέκτησα στο γήπεδο»

Συγκινημένος με την επικείμενη αποχώρηση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τη Ρόμα εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι.

Τη μέρα που έγινε γνωστό ότι ο μεγάλος Ιταλός χαφ θ’ αφήσει τους «τζιαλορόσι» στο τέλος της σεζόν, ο capitano δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τον «διόσκουρό» του επί χρόνια στην ομάδα. Το έκανε λοιπόν με ένα φορτισμένο μήνυμα μέσω του instagram, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα είναι πάντα ο αδερφός που απέκτησε μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τότι: «Σήμερα είναι μία λυπηρή ημέρα. Σήμερα κλείνει ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της Ρόμα, αλλά κυρίως της Ρώμης. Της δικής μας Ρώμης. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, μεγαλώσαμε μαζί και γίναμε πάνω απ’ όλα άνθρωποι, μετά παίκτες, και ακολούθως γονείς. Ξέραμε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν. Θέλω μόνο να πω ότι ήσουν και θα παραμείνεις για πάντα ο αδερφός που απέκτησα στο γήπεδο. Σου εύχομαι το καλύτερο οτιδήποτε και αν κάνεις, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις κάτι σπουδαίο, όπως έκανες μέχρι τώρα. Σε αγαπώ πολύ, Ντάνι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ