aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο στατιστικό του Ράγιος που ξεχωρίζει…

Το στατιστικό του Ράγιος που ξεχωρίζει…

Μπορεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να τράβηξαν όλα τα φώτα πάνω τους οι Καμαρά και Πράνιτς με τα γκολ του ο πρώτος και τις ασίστ του ο δεύτερος, ωστόσο δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά και στον Ράγιος.

Ο Ισπανός επιτελικός μέσος της «Κυρίας», όπως αναφέρεται στην οπαδική ιστοσελίδα Anorthosis24.net, ισοφάρισε την περσινή του επίδοση στις ασίστ και είναι μόλις 11η αγωνιστική. Συγκεκριμένα έφτασε στις τέσσερις! Δύο από αυτές ήταν για τον Βίκτορ, μια για τον Σίλντενφελντ ενώ τελευταία ήταν αυτή στον Καμαρά ο οποίος έκανε το 4-1.

Μάλιστα ο Ράγιος έχει σκοράρει 2 γκολ και αν συνεχίσει έτσι θα ξεπεράσει την περσινή του επίδοση που ήταν στα 8 γκολ. Γενικά ο Ισπανός δείχνει πιο απελευθερωμένος φέτος, αφού το γεγονός ότι έχει γύρω του ικανότατους ποδοσφαιριστές, του επιτρέπει να αγωνίζεται με περισσότερη άνεση και να κάνει αυτές τις κάθετες του πάσες. Εξάλλου, με την πληρότητα που έχει η Ανόρθωση στα φτερά, ο Λέβι δεν αναγκάζεται να τον μετακινεί στα άκρα, αφήνοντας τον ελεύθερο στον άξονα να… κάνει παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ