aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο σήκωσε για τον Νούρι ο Άγιαξ!

Το σήκωσε για τον Νούρι ο Άγιαξ!

Το σήκωσε για… πάρτι του Αμπντελάκ Νούρι ο Άγιαξ!

Οι παίκτες του Αίαντα επικράτησαν με 4-1 στην έδρα της Ντε Γκράαφτσαπ, κλείδωσαν και μαθηματική τον τίτλο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, πανηγύρισαν το 34ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους το οποίο και αφιέρωσαν στον άτυχο συμπαίκτη τους που φορούσε το νούμερο «34».

Το… πάρτι του Άγιαξ ξεκίνησε στο 37’ με τον Σένε να ανοίγει το σκορ, ωστόσο ο Ελ Γεμπλί τρία λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ταλιαφίκο στο 44ο λεπτό έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Τεν Χαγκ, το οποίο διεύρυνε ο Τάντιτς με δύο γκολ στο φινάλε του αγώνα. Κάπως έτσι, ο Αίαντας πανηγύρισε το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο μετά το 2015, ολοκληρώνοντας την ονειρική φετινή χρονιά με νταμπλ.

Δεύτερη τερμάτισε η Αϊντχόφεν, η οποία… τούμπαρε την Χέρακλες. Ωστόσο, και να έχανε ο Άγιαξ θα έπρεπε να βάλει… 14 γκολ για να το σηκώσει, πράγμα αδύνατο! Στις ευρωπαϊκές θέσεις τερμάτισε η Χρόνινγκεν, η οποία είχε… Άγιο. Παρότι ηττήθηκε με 1-0 στν έδρα της Έμεν, είδε την Βίλεμ να χάνει με 6-2 από την Ντεν Χαάγκ με ανατροπή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ