aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο σερί της Τσέλσι και η… κατάρα της Γουέστ Χαμ!

Το σερί της Τσέλσι και η… κατάρα της Γουέστ Χαμ!

Έτοιμοι για ακόμη ένα λονδρέζικο ντέρμπι! Η Τσέλσι φιλοξενείται στην επικίνδυνη έδρα της Γουέστ Χαμ (15:30) και στοχεύει σε ακόμη μία νίκη που θα διατηρήσει το απόλυτο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, τη στιγμή που τα «σφυριά» αναζητούν τρόπο για να πανηγυρίσουν- επιτέλους- κόντρα στις συμπολίτισσες.

Για τους «μπλε» η παράδοση είναι θετική. Αυτή τη στιγμή μετρούν 121 νίκες στα λονδρέζικα ντέρμπι και σήμερα το μεσημέρι θέλουν να μειώσουν περισσότερο τη διαφορά τους από την «πρωτοπόρο» Άρσεναλ (123)!

Αντίθετα, η Γουέστ Χαμ- ανάμεσα στις δύο προαναφερθείσες και την Τότεναμ- είναι η ομάδα με τις περισσότερες ήττες (95) και είναι δεδομένο, μετά και την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική, ότι θα επιδιώξει το μεγάλο… μπαμ!

Η τελευταία φορά που νίκησαν τα «σφυριά» σε λονδρέζικο ντέρμπι χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2017 κόντρα στους «μπλε» (1-0) εντός έδρας και έκτοτε μετρούν 4 ισοπαλίες και 2 ήττες από τους άλλους τρεις της πρωτεύουσας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ