aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο σερί διεκόπη αναγκαστικά

Το σερί διεκόπη αναγκαστικά

Το σερί του Σάββα Τσαμπούρη σταμάτησε στο 36ο λεπτό του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Καρμιώτισσα (0-2). Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ δεν έχασε λεπτό από τα παιχνίδια των ερυθρολεύκων από την αρχή του πρωταθλήματος, μέχρι την αναγκαστική αλλαγή του το περασμένο Σάββατο.

Χθες, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αμμοχώστου, θα απουσιάσει για διάστημα τριών ή τεσσάρων εβδομάδων λόγω θλάσης στον προσαγωγό. Έτσι, προς το παρόν σταμάτησε στις 30 συμμετοχές και τα 2.646 λεπτά.

Το κενό του στο μεθαυριανό ματς με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος», πιθανό να αναπληρωθεί από τον Γιώργο Ελευθερίου. Ο Κύπριος δεξιός μπακ-χαφ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετρώντας μόνο τέσσερις συμμετοχές, δύο ως βασικός και δύο ως αλλαγή. Απέναντι στους πράσινους δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Νεόφυτος Μιχαήλ.

Αντιθέτως, ελπίδες για να τεθούν στη διάθεση του Αντόνιο Κονσεϊσάο έχουν οι Ρούμπεν Μπρίζιντο και Νικόλας Εγγλέζου. Αμφότεροι απουσίασαν απέναντι στην ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, όμως είναι καλύτερα και ίσως προλάβουν να ενισχύσουν την ομάδα τους. Ωστόσο, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει άλλη μία απουσία, του τιμωρημένου Τσίνα. Ο έμπειρος αριστερός μπακ αντίκρισε δύο κίτρινες στα πλέι άουτ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πέφτουν οι τόνοι

Μετά τις αιχμές του Σκεύου Προδρόμου για την ήττα από την Καρμιώτισσα («Αν δει κάποιος τη στοιχηματική δραστηριότητα του Καρμιώτισσα-Σαλαμίνα θα καταλάβει πάρα πολλά») και τη σχετική ανακοίνωση, ψες δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις ένθεν και ένθεν. Από εκεί και πέρα, επικυρώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο η συμφωνία με τη Cyta και πλέον απομένει το πέσιμο των υπογραφών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ