aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο σχόλιο Κίρζη για Κωνστανίνου – Μασιά και το... πρόβλημα της διπλής ιδιότητας

Το σχόλιο Κίρζη για Κωνστανίνου – Μασιά και το… πρόβλημα της διπλής ιδιότητας

Ανάμεσα σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Νίκος Κίρζης αναφέρθηκε και στις συλλήψεις των Δημήτρη Μασιά και Αντρέα Κωνσταντίνου, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και της διπλής ιδιότητας παράγοντες του ποδοσφαίρου τονίζοντας πως υπάρχει νομοθεσία.

Αναλυτικά:

«Είναι καιρός κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Εάν βρεθούν στοιχεία και έχει ένοχους τότε θα είναι από τα καλύτερα πράγματα που θα συμβούν στο ποδόσφαιρο. Αν αυτά που τους κατηγορούν είναι αλήθεια τότε είναι καιρός να υπάρξει δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κίρζης.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για της διπλής ιδιότητας τονίζοντας τα ακόλουθα. «100% είναι πρόβλημα. Και εκεί πρέπει αν υπάρχουν ασφαλιστικές δικλίδες, που πρέπει να εφαρμοστούν. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος εδώ και λίγο καιρό είναι ποινικό αδίκημα, από κάποιο πρόεδρο ομάδας να εξασκεί και το επάγγελμα αυτό. Άρα υπάρχει νομοθεσία, νομίζω ψηφίστηκε πριν ένα ή δύο χρόνια. Αυτά είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και όχι τα δικά μου», ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ