aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ρίσκο και το σκεπτικό για τον Σισοκό

Το ρίσκο και το σκεπτικό για τον Σισοκό

Η ανακοίνωση της 5ης Ιουνίου, για τη συμφωνία συνεργασίας με τον Ιμπραΐμ Σισοκό, σχολιάστηκε από αρκετούς φιλάθλους της Ανόρθωσης πολύ θετικά για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή, αλλά και με σκεπτικισμό για τη μονοετή απουσία του από επίσημα παιχνίδια.

Οι κυανόλευκοι δεν αρνούνται πως η επιλογή τους εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, το οποίο όμως αποφάσισαν να πάρουν. Όχι μόνο επειδή έκριναν ότι το οικονομικό κόστος της μετεγγραφής είναι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της εταιρείας, αλλά και γιατί πιστεύουν πως παίκτες τέτοιας αξίας και προοπτικής, όταν προέρχονται από γεμάτη σεζόν σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, πολύ δύσκολα θα κοιτάξουν προς Κύπρο μεριά. Ειδικά σε μια χρονική συγκυρία που η «Κυρία» δεν είναι σε θέση να προβάλει ως επιχείρημα την ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Με βάση το σκεπτικό του Ρόνι Λέβι και του Ανδρέα Παντελή, οι οποίοι τροχοδρομούν τον σχεδιασμό για την περίοδο 2017-18, ο 25χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι καλής ποιότητας, καταξιωμένος και αν δουλέψει σκληρά μπορεί να κερδίσει το στοίχημα, δικαιώνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Μετά τον Σισοκό, τον δεξιό μπακ Ιβάν Μπανταλόφσκι και τον κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Αρτυματά, οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν ότι εντός των ημερών θα πάρουν άλλες δύο υπογραφές ξένων παικτών, με τον εκπρόσωπο των οποίων φέρεται να έχει επέλθει προφορική συμφωνία. Υπήρχε και τρίτο όνομα στη λίστα των προφορικών συμφωνιών, αυτό του Φαμπρίσιο, αλλά αφαιρέθηκε μετά την ενημέρωση πως ο 27χρονος Βραζιλιάνος στόπερ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ισραηλινή Ασντόντ.

Από την πατρίδα του Ρόνι Λέβι επιχείρησε η Ανόρθωση να πάρει τερματοφύλακα, τον 29χρονο Αριέλ Χαρούς, ο οποίος φέρεται να έλυσε τη συνεργασία του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο τελευταίος όμως διευκρίνισε ότι δεν θα δώσει άμεσα την απάντησή του επειδή θέλει να περιμένει λίγο καιρό για να μαζέψει προτάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ