aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ραγισμένο γυαλί με Ρομπέρζ, στο... ψάξιμο ο Κονναφής και η αριστερή γκίνια

Το ραγισμένο γυαλί με Ρομπέρζ, στο… ψάξιμο ο Κονναφής και η αριστερή γκίνια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ώς το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η διοίκηση των κυανόλευκων έχει καλά δεμένο τον Γάλλο, αλλά κάπου το γυαλί στις σχέσεις των δύο πλευρών έχει ραγίσει.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Κονναφής βρίσκεται ήδη στο ψάξιμο κεντρικού αμυντικού, με ευχέρεια να αγωνιστεί αριστερά. Επίσης, εκτός από αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο Απόλλων θα προχωρήσει στην απόκτηση και αριστερού μπακ, θέση με μόνιμο κάτοχό της, τον Γιώργο Βασιλείου, καθώς όσοι άλλοι πέρασαν δεν κατάφεραν να στεριώσουν. Από το 2011 ο Απόλλων βρήκε πολλούς αριστερούς μπακ, αλλά κανένας τους δεν στέριωσε.

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν οι ανανεώσεις στον Απόλλωνα, ανακοίνωσε τον πρώτο με… πύραυλο

Όπως ο Αμαράλ, που ήρθε το καλοκαίρι του 2011, αλλά έπαιξε μόλις σε 6 παιχνίδια, λίγους μήνες έμεινε ο Σεγκάρες, ο Ντιόγκο δεν ακούμπησε, ο Ντομίνγκες έδειξε λίγα πράγματα, όπως και ο Μιγκελίτο. Ακολούθησαν οι Καταλά, Νούχου και Ελίζιο, ενώ με τον Χριστάκη Χριστοφόρου είδαμε τον Ρομπέρ να παίζει αριστερά, για να ακολουθήσουν οι περιπτώσεις Ελίζιο, Ντουντού, Γκόμες, Σαντάνα και Σουμά. Πάλι καλά, όμως, που από το καλοκαίρι του 2012 βρίσκεται στην ομάδα ο Γιώργος Βασιλείου, καταφέρνοντας να δίνει λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ