aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ψάχνει και από Κύπρο για το κενό του Μαέ!

Το ψάχνει και από Κύπρο για το κενό του Μαέ!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά το ναυάγιο με τον Κέβιν Μπεριγκό, που τελικά ανανέωσε με την Πάφος FC, αλλά και με τον Ρόντρι Ρίος, στην ΑΕΛ εντείνουν την προσπάθεια εντοπισμού του επιθετικού που θα καλύψει το κενό του Μαέ. Προτάθηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και αξιολογούνται.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως στη λίστα των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τα πάντα θα κριθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Γιατί στην ΑΕΛ δείχνουν αποφασισμένοι να μη βγουν εκτός οικονομικού πλαισίου. Γι’ αυτό, και αν υπάρχει οικονομική διαφορά, θα πρέπει οι υποψήφιοι να μειώσουν τις απαιτήσεις τους για να προκύψει συμφωνία.

Οι γαλαζοκίτρινοι, παρόλο που θα αρχίσουν την προετοιμασία τους μέσα Ιουνίου, δεν θα βιαστούν να ολοκληρώσουν μετεγγραφές εάν δεν είναι σίγουροι για τις επιλογές τους. Παράλληλα με τον επιθετικό κορυφής, αναζητούν άλλον έναν επιθετικό που να είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως εξτρέμ. Σ’ αυτές τις δύο περιπτώσεις εστιάστηκε η προσοχή του Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ