aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο «πρόβλημα» μπροστά…

Το «πρόβλημα» μπροστά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν είναι σύμπτωση το γεγονός πως η ΑΕΛ δεν βρίσκει εύκολα δίκτυα. Τρεις νίκες σημείωσε η λεμεσιανή ομάδα και σε όλες με μπόλικη δόση άγχους (1-0). Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να κάνει καλύτερη διαχείριση και να βρει τρόπους ανάκαμψης.

Το πρόβλημα στην επίθεση είναι μεγάλο και οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν η ΑΕΛ δεν άρχισε με τόσο ισχνό επιθετικό νούμερο. Τέσσερα γκολ, σε έξι αγώνες, είναι λίγα, πολύ λίγα για μια ομάδα, η οποία θέλει να διακριθεί. Στο παιχνίδι με την Πάφος FC, ο Πορτογάλος τεχνικός αφού διαπίστωσε πως τίποτε δεν του έβγαινε, ρίσκαρε πολύ και έχασε το παιχνίδι.  Στο προχθεσινό ματς, άρχισαν καλά οι παίκτες της ΑΕΛ αλλά δεν είχαν υπομονή, ούτε και ο προπονητής τους από τον πάγκο. Ο Μπαλταζάρ είχε πρόθεση να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά δεν υπολόγιζε την αντίδραση του συνάδελφου του, ο οποίος αντί να περιμένει την ΑΕΛ να επιτεθεί, έριξε ταχύτατους φορ στο ματς κάνοντας τη ζημιά.

Για να επανέλθει στον σωστό δρόμο η λεμεσιανή ομάδα χρειάζεται, άμεση ανάκαμψη και επιτυχίες. Το ματς με την Πάφος FC χάθηκε με ένα τρόπο που θα μπορούσε η ΑΕΛ να απέφευγε την ήττα, όμως είναι ακόμη νωρίς και οι παίκτες με τον προπονητή καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπροστά τους πολλά παιχνίδια ακόμη, αλλά αν δεν βελτιώσουν τις αδυναμίες τους, οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες. Και δεν υπάρχουν, όπως φαίνεται παιχνίδια που μπορεί να υποτιμήσει η ΑΕΛ.

Ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, στο οποίο οι γαλαζοκίτρινοι θα πάνε με απουσίες. Πλην του Ρεζέντε, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, θα είναι εκτός πλάνων και ο Σίλβα, ο οποίος έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Υποχρεωτικά ο Μπαλταζάρ θα αγωνιστεί με άλλο σχήμα στη μεσαία γραμμή. Πιθανό να επαναφέρει βασικό τον Σάσι, μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς, Σοάρες και Φιντέλις, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ο Νικολάου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ