aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πρώτο ραντεβού είναι πάντοτε κρίσιμο

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντοτε κρίσιμο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο αγώνας απέναντι στη Ζυρίχη την ερχόμενη Πέμπτη κρίνεται εξαιρετικά σημαντικός για το μέλλον της ΑΕΚ στον όμιλο σχετικά με τους στόχους που θα κυνηγήσει. Σε ενδεχόμενο επιτυχίας η ομάδα της Λάρνακας θα μπορέσει να έχει απαιτήσεις και να πιστέψει ακόμη περισσότερο στην πρόκριση.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της, όμως υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στα προκριματικά. Σίγουρα το γεγονός ότι δεν θα παίζει στην Αρένα είναι ένα μειονέκτημα το οποίο όμως καλείται να ξεπεράσει ανώδυνα.

Χθες η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δυο ομάδες στην τελευταία προπόνηση αλλά και όσον αφορά τις Διασκέψεις Τύπου: «H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Αντόνι Ιραόλα (φωτό), καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/09) στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ. Θα ακολουθήσει στις 19:30 η προπόνηση. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Ζυρίχης, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Λούντοβιτς Μαγκνίν, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 17:15 στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ. Θα ακολουθήσει στις 18:00 η προπόνηση της Ζυρίχης. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ