aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πρώτο και σημαντικό βήμα!

Το πρώτο και σημαντικό βήμα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν αμφιβάλλει κανείς πως ο αποψινός αγώνας με τη Μίντιλαντ αποτελεί μια τεράστια πρόκληση. Στον Απόλλωνα, έχουν ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και αν καταφέρουν να κερδίσουν απόψε τους Δανούς στο «ΑΕΚ Αρένα» θα πάνε με την καλύτερη δυναμική (και ψυχολογία) σε μία εβδομάδα στον επαναληπτικό, προκειμένου να σφραγίσουν την πρόκριση. Οι κυανόλευκοι νιώθουν πως είναι έτοιμοι να… πνίξουν με τις δυνάμεις, την ποιότητα και τον κόσμο τους τη Μίντιλαντ, παίρνοντας το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Ο Απόλλων, με όσα έδειξε στα προηγούμενά του παιχνίδια, βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Απόψε το ζητούμενο είναι να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις και να μην αφήσουν την αντίπαλο να ελπίζει πως θα περάσει αυτή στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει προετοιμάσει από κάθε άποψη την ομάδα του για να μπει με ορμή από την αρχή και να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Θα επιστρέψει ο Σατσέτι, ο οποίος μαζί με τον Χ. Κυριάκου θα έχουν την ευθύνη να βοηθούν αμυντικά τους συμπαίκτες τους, αλλά και να κουβαλούν εκεί που πρέπει την μπάλα. Ο Ντα Σίλβα, ο Σκέμπρι, ο Μαγκλίτσα, ο Ζελάγια ή ο Γιάκολιτς είναι πανέτοιμοι για να δουν δίκτυα. Να… τρυπήσουν την άμυνα των Δανών, όσο σφικτή και αν εμφανιστεί στο γήπεδο και να πετύχουν τα γκολ που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το μυαλό και τα γρήγορα πόδια των επιθετικών θα είναι στραμμένα στα αντίπαλα δίκτυα, όμως παράλληλα είναι και (μεγάλος) στόχος να μην δεχτεί γκολ η ομάδα τους. Οι αμυντικοί παίκτες, με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια και… φύλακες τους Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ και Σαντάνα, είναι έτοιμοι να μην αφήσουν τους Δανούς να βρουν τον τρόπο για να παραβιαστεί η εστία. Το μηδέν παθητικό αποτελεί τον πρώτο στόχο, από την άλλη όμως δεν επιθυμούν οι κυανόλευκοι να πάνε… άσφαιροι στον επαναληπτικό.

Η Μίντιλαντ θέλει μεν προσοχή, αλλά δεν προκαλεί φόβο. Η αντίπαλος του Απόλλωνα μπορεί να σκοράρει με ευκολία στο πρωτάθλημα της Δανίας, αλλά δέχεται και με σχετική ευκολία γκολ. Οι αμυντικοί των κυανόλευκων είναι σε θέση να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία της ομάδας τους και από εκεί και πέρα οι επιθετικοί θα αναλάβουν την «εκτέλεση» των Δανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ