aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο...»

«Το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο…»

Η ΑΕΛ έκλεισε σήμερα τα 89 της χρόνια και η Λεμεσιανή ομάδα μέσω ανακοίνωσής της αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Σωματείο μας κλείνει σήμερα τα 89 χρόνια ζωής του, γεμάτα ιστορία, τίτλους και διακρίσεις. Αποτελούμε ένα από τα ιστορικά σωματεία της Κύπρου που ανήγαγαν τον αθλητισμό σε πολλά αθλήματα με διακρίσεις και τίτλους. Είμαστε το πρώτο αθλητικό σωματείο σε τίτλους στην Κύπρο και αυτό μόνο περηφάνεια μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε.

Περηφάνεια νιώθουμε όχι μόνο για την προσφορά μας στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία κάτι το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της ΑΕΛ. Μέσα στα χρόνια η ΑΕΛ δεν έχει παραλείψει να στέκεται έμπρακτα δίπλα στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας όπου εντοπίζει ότι υπήρχε ανάγκη.

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ και όλη η οικογένεια της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους ΑΕΛίστες όπου και να βρίσκονται και φυσικά η ΑΕΛ μας να συνεχίσει την ιστορία της με ακόμα περισσότερους τίτλους και διακρίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ