aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Λεβερκούζεν

Το πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Λεβερκούζεν

Για την Γερμανία αναχωρεί η αποστολή της ΑΕΚ σήμερα (2/10) ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν Λεβερκούζεν ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/10). Όπως αναφέρει η πιο κάτω ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου των κιτρινοπράσινων, αύριο ο τεχνικός της ομάδας, Άντονι Ιραόλα, θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 18:30.

Αναλυτικά: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι στις 13:30 το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Γερμανία, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Europa League με αντίπαλο την Μπάγερν Λεβερκούζεν, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (04/10) στις 18:55 τοπική ώρα (19:55 ώρα Κύπρου) στη BayArena.

Την Τετάρτη (03/10) στις 18:30 τοπική ώρα (19:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στη BayArena. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν την έναρξη της προπόνησης στις 17:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική διάσκεψη, όπου θα μιλήσει ο προπονητής μας Άντονι Ιραόλα, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της Μπάγερν Λεβερκούζεν όπου θα μιλήσει ο προπονητής Heiko Herrlich, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου) στη BayArena και η προπόνηση στις 15:30 τοπική ώρα (16:30) στο «Ulrich-Haberland-Stadion».

Tην Παρασκευή (10/08) αποστολή της ομάδας μας θα προπονηθεί στην Γερμανία και ακολούθως θα επιστρέψει στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ