aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ποσό που μάζεψαν οι Ανορθωσιάτες, ποιες «τρύπες» κλείνει το Δ.Σ.

Το ποσό που μάζεψαν οι Ανορθωσιάτες, ποιες «τρύπες» κλείνει το Δ.Σ.

Εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης άρχισε προ ημερών το διοικητικό συμβούλιο της Ανόρθωσης, το οποίο απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας. Η «Κυρία» αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ οι Λέβι, Αρούς, Φελγκέιρας και Όρενμπουργκ χαρακτηρίζονται ως… κύριοι μπελάδες στο «κεφάλι» της νέας διοίκηση των κυανόλευκων με τις προσφυγές στην ΦΙΦΑ.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από την ενημέρωση των τελευταίων ωρών, συγκινητική είναι η ανταπόκριση των φίλων της Ανόρθωσης στο κάλεσμα της διοίκησης για οικονομική βοήθεια. Μαζεύτηκε ένα ποσό κοντά στις €100.000, το οποίο θα αξιοποιηθεί για αποπληρωμή χρεών προς το κράτος και αποπληρωμή δόσεων σε πρώην ποδοσφαιριστές ή τεχνικό επιτελείο.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι οι τιτάνιες προσπάθειες για να περάσει η «Κυρία» τον σκόπελο των κριτηρίων Μαρτίου θα φέρει «καρπούς». Υπενθυμίζουμε πως ο φάκελος πρέπει να παραδοθεί ολοκληρωμένος μέχρι τις 2 Απριλίου, γι’ αυτό και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Τόσο ο απλός φίλαθλος της «Κυρίας» όσο και οι επιφανείς Ανορθωσιάτες δηλώνουν «παρών» σε αυτό τον Γολγοθά, με την ελπίδα ότι η ομάδα τους θα βγει από τα οικονομικά αδιέξοδα που την ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι πιο πάνω υποθέσεις δεν εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου, ωστόσο δεν παύουν από το να αποτελούν σημαντικές εκκρεμότητες. Ήδη με τον Φιλγκέιρας φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε διακανονισμό και η Ανόρθωση αναμένεται πως θα του καταβάλει κάποιους μισθούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ