aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ποντάρισμα στην τριάδα

Το ποντάρισμα στην τριάδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Το δείγμα των τριών νέων αποκτημάτων της Νέας Σαλαμίνας είναι μικρό και μάλιστα, σε παιχνίδι υψηλού βαθμού δυσκολίας απέναντι στον επίδοξο πρωταθλητή Απόλλωνα (0-0). Το χρονόμετρο έγραψε 32 λεπτά για τον Τιάγκο Φερέιρα, 20 για τον Τσαρλς Ελουντού και 8 για τον Καρλάο. Δεν μάγεψαν και δεν βοήθησαν την ομάδα τους να ξεφύγει από τον παθητικό ρόλο, ωστόσο είχαν καλές στιγμές, κατά τις οποίες έστειλαν τα πρώτα (αμυδρά έστω) αισιόδοξα μηνύματα.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ποντάρει σε αυτούς και ελπίζει ότι πολύ σύντομα θα προσδώσουν στους ερυθρόλευκους τα νέα αγωνιστικά στοιχεία για τα οποία τους επέλεξε. Άλλωστε, δεν υπάρχει πολύ περιθώριο. Άλλες εφτά αγωνιστικές έμειναν ώς το τέλος της α’ φάσης και ο στόχος είναι ένας. Να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός.

Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε, που την επομένη του αγώνα με τους κυανόλευκους δεν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως οι άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν. Αντιθέτως, το μενού για τους τρεις νεοφερμένους περιλάμβανε φυσική κατάσταση. Δείγμα του ότι το τεχνικό επιτελείο τούς περιμένει να βρεθούν στο μέγιστο βαθμό ετοιμότητας το συντομότερο δυνατόν. Στο σημαντικό αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι αναμένεται ότι θα χρησιμοποιηθούν είτε βασικοί είτε ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ