aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο ποιοτικό δίδυμο που έμεινε στα ρηχά

Το ποιοτικό δίδυμο που έμεινε στα ρηχά

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

To παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν στον Απόλλωνα. Ο Αυγουστή δεν δίστασε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική να χρησιμοποιήσει μαζί τους Σίλβα και Μαρτίνες. Δεν δίστασε, όμως, να τους στείλει και ηχηρό μήνυμα πως δεν αστειεύεται.

Με το ξεκίνημα στην επανάληψη τους απέσυρε, αφού δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Δεν είναι πως δεν ταίριαξαν (αλίμονο δύο τέτοιοι παίκτες να μη χωράνε στην ενδεκάδα), απλώς δεν τους βγήκε το παιχνίδι και δεν είχαν το αντίδοτο στο δυναμισμό των αντιπάλων τους. Οι δύο άσοι του Απόλλωνα θα πρέπει στη συνέχεια να αποδείξουν με την παρουσία τους πως ήταν ένα ατυχές παιχνίδι. Βραζιλιάνος και Αργεντινός, ξέρουν μπάλα και είναι σίγουρο πως στη συνέχεια θα κάνουν αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, για να οδηγήσουν την ομάδα τους σε επιτυχίες.

Ήδη στον Απόλλωνα από χθες, άφησαν πίσω τον αγώνα της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έδωσε να καταλάβουν πως δεν θα πρέπει να σκύψουν το κεφάλι. Άλλωστε και στις δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα, τόνισε πως δεν είχε παράπονο από την απόδοση της ομάδας του στην επανάληψη. Έστειλε και το μήνυμα πως, αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να τα «σκοτώνουν» από την αρχή. Δεν πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ, ο Ολυμπιακός ξεθάρρεψε και πήρε τον βαθμό, αφαιρώντας δύο από τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ