aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς δεν είναι ποδόσφαιρο»

«Το ποδόσφαιρο χωρίς τους οπαδούς δεν είναι ποδόσφαιρο»

Ο  Κέρκεζ παραχώρησε δίασκεψη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την δουλεία που έγινε στην προετοιμασία, ενώ δεν παρέλειψε να πάρει θέση για την κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά:

Ο Ντούσαν Κέρκεζ εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο που λειτούργησαν οι ποδοσφαιριστές του στην Βουλγαρία: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την διοίκηση και τον προγραμματισμό. Υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση για μια θέση αλλά ήμασταν προσεκτικοί. Η προετοιμασία διεξήχθη στην Βουλγαρία για 20 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Ο στόχος μου ήταν να γίνει ένα καλό γκρουπ, μια ομάδα δεμένη που να την σέβεται ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να προσθέσουμε ηγέτες στην ομάδα, αλλά και να νεαρούς. Κοιτάω τους χαρακτήρες και δεν εννοώ να είναι καλά παιδιά, πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλο. Στόχος είναι να φέρω ξανά νοοτροπία νικητή στην ΑΕΛ από τα φιλικά μέχρι το τέλος. Δεν πετάμε είμαστε προσγειωμένοι, συνεχίζοντας την σκληρή μας δουλειά».

Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε για την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ερμή: «Το πρωτάθλημα αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό, όλοι είναι δυνατοί και κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Ο Ερμής έκανε μεγάλες επιτυχίες και πρέπει να τον σέβεσαι, ξέρω τον Καϊάφα και γνωρίζω πως αγωνίζεται. Είναι σημαντικό οι οπαδοί μας να είναι κοντά στην ομάδα, σέβομαι τις αποφάσεις τους αλλά το ποδόσφαιρο χωρίς αυτούς δεν είναι ποδόσφαιρο».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του, αλλά και για το νέο απόκτημα της ομάδας, τον Γκαθτανιάγα: «Δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Υπάρχουν συζητήσεις και τους ευχόμαστε το καλύτερο σε κάθε ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον Γκαθτανιάγα είναι έτοιμος, έκανε προετοιμασία και έπαιξε κάποια φιλικά αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα».

Επίσης, ο τεχνικός της ΑΕΛ σχολίασε και την αγωνιστική κατάσταση των Τόρες και Μπενίτεθ: «Είναι αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά και καλά παιδιά. Ξέρουμε τι μπορούν να μας δώσουν. Ο Μπενίτεθ είχε μια μικρή επέμβαση και ο Τόρες ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο χωρίς να κάνει προετοιμασία. Τους πιστεύω αλλά γενικά πιστεύω σε όλη μου την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ