aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πλήρες ρόστερ και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας

Το πλήρες ρόστερ και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας

Με την απόκτηση του Σεκού Σισέ, η Ανόρθωση ολοκλήρωσε τον μετεγγραφικό της σχεδιασμό και βλέπει, πλέον, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα, την Κυριακή στο «Αμμόχωστος». Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Ανδρέας Παντελή, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόστερ, χαρακτηρίζοντας το «πλήρες» και πρόσθεσε: «Έχουμε μείνει στα οικονομικά πλαίσια που έχουμε θέσει. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα την βλέπει ο κόσμος και θα είναι περήφανος».

Ο Ανδρέας Παντελή ανακοίνωσε επίσης χθες ότι τα εισιτήρια διαρκείας της Ανόρθωσης για τη νέα περίοδο έχουν φτάσει τις 3000. «Θέλουμε να αυξήσουμε αυτόν τον αριθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Κυρίας» και πιστεύεται ότι με την έναρξη της σεζόν θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Μαζί με τη διάθεση των θέσεων στα θεωρεία πολυτελείας (γύρω στις 400 θέσεις) έχουν «κλείσει» ραντεβού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τους εντός έδρας αγώνες των κυανόλευκων 3400 άτομα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ