aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πιστεύει και το τονίζει ο Λέβι

Το πιστεύει και το τονίζει ο Λέβι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση δεν έγινε ακόμα μια πολύ καλή ομάδα όπως θέλουν και οραματίζονται οι φίλοι της. Εντούτοις, στη μέχρι τώρα παρουσία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης.

Μια θετική εξέλιξη για την ομάδα της Αμμοχώστου, η οποία ψάχνει να βρει τα πόδια της αλλά και τρόπους για να επιστρέψει πιο δυναμικά στην εκπλήρωση του στόχου της, που είναι η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Μπορεί πολλοί να μην πιστεύουν με αυτά που είδαν μέχρι σήμερα ότι η Ανόρθωση είναι ικανή να πετύχει τον πιο πάνω στόχο της.

Ο Ισραηλινός, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την «Κυρία» και να την ανεβάσει αγωνιστικά και βαθμολογικά.  Τονίζει σχεδόν καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του την πίστη που έχει και προσπαθεί να τους κάνει να πιστέψουν και αυτοί ότι μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερα. 

Το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι είναι σημαντικό όσον αφορά τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, μα και για να δει ο τεχνικός από τη γειτονική χώρα αν τα όσα δούλεψε κατά την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος έπιασαν τόπο.  Το ότι ο Λέβι δίνει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πιστεύει σ’ αυτούς, δεν σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται τις αδυναμίες που υπάρχουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ