aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤο πήρε απόφαση ο Κουτίνιο...

Το πήρε απόφαση ο Κουτίνιο…

Φαίνεται πως το πήρε απόφαση ο Φιλίπε Κουτίνιο και επέστρεψε στις προπονήσεις της Λίβερπουλ. Τα… χαρμόσυνα μαντάτα ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ που οι φήμες αναφέρουν ότι είπε μεγαλοπρεπέστατο «οχι» σε μυθική πρόταση 200.000.000 ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Κουτίνιο αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα στη μέση και δεν αγωνίστηκε με τη Λίβερπουλ στην εκκίνηση της Premier League, όμως έπαιξε με τη Βραζιλία στους δύο πρόσφατούς προκριματικούς για το Μουντιάλ 2018, εναντίον της Κολομβίας και του Ισημερινού. Συνεπώς είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και με τη Λίβερπουλ, όσο κι αν τον δυσαρέστησε το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα. Επέστρεψε χθες στη Βρετανία μαζί με τον συμπαίκτη του Ρομπέρτο Φιρμίνο και τους Εντερσον, Φερναντίνιο, Γκαμπριέλ Ζεσούς (Μάντσεστερ Σίτι), Γουϊλιαν (Τσέλσι) με ιδιωτικό τζετ που είχαν ναυλώσει οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι σύλλογοι της Premiership.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ